Dvojdňový festival HRKOfest už o pár dní v Sklabinej

14.06.2013 Veľký Krtíš

Bratislava 13. júna (TASR) - Iné Kafe, Tata Bojs, Horkýže Slíže, Polemic, Chinaski, Rytmus a mnoho ďalších skvelých interpretov sa už budúci víkend predstaví na festivale HRKOfest na letisku v Sklabinej pri Veľkom Krtíši. Organizátori však pre návštevníkov „napriek“ nabitému hudobného programu pripravili malý, no príjemný šok v podobe vstupného, ktoré je suverénne najnižšie spomedzi hudobných festivalov na Slovensku. A to nie je všetko, okrem kvalitnej hudby je pre návštevníkov nachystaný aj ďalší program.

Počas víkendu 20. – 21. júna sa na dvoch pódiách predstaví viac ako 30 interpretov z Česka a Slovenska. V Sklabinej bude pripravené aj mobilné 5D kino, vyhliadkové lety balónom či stanové mestečko. Cena vstupenky je na slovenské pomery doslova šokujúca. Organizátori ju stanovili na 15 eur a jedna vstupenka platí pre dve osoby, čím vstup pre jednu osobu na dvojdňový festival vychádza na symbolických 7,50.

„V cene vstupenky je zahrnuté aj bezplatné parkovanie a stanovanie už od štvrtka. Rozhodli sme sa pre takúto cenu, aby sme umožnili zažiť festivalovú atmosféru všetkým, aj tým, ktorí si to bežne nemôžu dovoliť. Takto sa môže na náš festival dostať takmer každý,“ prezradil organizátor HRKOfestu Miroslav Kozel. Na tanečnom pódiu sa z najväčších hviezd predstaví Rytmus s Egom, Robert Burian, Dara Rolins a mnohí ďalší, pripravené sú tiež dídžejské sety a diskotéka. Na hlavnom pódiu Tata Bojs, Horkýže Slíže, Polemic Chinaski, Le Payaco, Karpina či The Paranoid. Kompletný program festivalu a viac informácií na www.hrkofest.sk. Vstupenky je možné kúpiť v sieti Ticketportal.
 

Vyberte región